Papryka z grilla z serem
2424
Thanks!
An error occurred!

Oceń przepis!

Grillowana papryka z serem feta i bazylią

Ilość Porcji: 4

Czas przyrządzania: 10 minut

Czas grillowania:-

Trudność: muszę się wykazać :), łatwe

2013-04-10 przez admin

Dodaj do mojego schowka

Wydrukuj ten przepis

Składniki:

  • 4 czerwone papryki
  • 20dag sera typu feta
  • 3 łyżki posiekanej bazylii
  • ząbek czosnku
  • oliwa

Przygotowanie:


1. Ser dokładnie wymieszaj z bazylią i wyciśniętym czosnkiem.

2. Umyj papryki, przekrój wzdłuż i usuń gniazda nasienne.

3. Nafaszeruj połówki papryki serem, posmaruj spód oliwą.

4. Rozgrzej grill ogrodowy, ułóż papryki na ruszcie.

5. Grilluj papryki do miękkości przez około 25 minut.

Komentarze do wpisu

  1.   Inezv78 10-07-2013 14:47

    Świetny blog; super przepisy i pomysły. Będę tu chętnie wracać :) Pozdrawiam :)

Dodaj komentarz




Wszystko na temat grillowania [Forum]

Najpyszniejsze przepisy, najpyszniejsi
ludzie, najpyszniejsza atmosfera... >

www.egotuj.pl

Najwięcej sprawdzonych przepisów kulinarnych od internautów

Przepisy kulinarne w wielu kategoriach, portal o gotowaniu