
Oceń przepis!
Grillowana biała kiełbasa z boczkiem i mozzarellą
Ilość Porcji: 4
Czas przyrządzania: 15 minut
Czas grillowania:-
Trudność: -
2013-07-12 przez admin
Składniki:
- 8 białych parzonych kiełbas
- 8 plastrów wędzonego boczku
- 10dag mozzarelli
- 2 łyżki posiekanej świeżej bazylii
- przyprawa do grilla
Przygotowanie:
1. Kiełbaski posyp przyprawą do grilla.
2. Ser pokrój na półplastry, posyp je bazylią.
3. Na każdej kiełbasce ułóż kawałki sera i ciasno owiń plastrem boczku. Zepnij wykałaczkami tak, aby ser nie wypłynął.
4. Rozgrzej grill ogrodowy, ułóż kiełbaski na ruszcie, grilluj przez około 15 minut często obracając.
Brak komentarzy. Twój może być pierwszy!